Ticket #840 (closed defect: fixed)

Opened 8 years ago

Last modified 8 years ago

Histogram command is not like IJ1

Reported by: bdezonia Owned by: bdezonia
Priority: major Milestone: imagej2-b1-initial
Component: Legacy Compatibility Version:
Severity: serious Keywords:
Cc: Blocked By:
Blocking:

Description

Run IJ1 & IJ2 side by side. Open leaf in both of them. Run Analyze > Histogram. Notice the stats between the two windows is slightly different. Also IJ1 window has buttons that do things. In IJ2 you have three channels to move between but image data does not change. In IJ1 you can toggle the RGB button to see the per channel histograms.

Change History

comment:1 Changed 8 years ago by bdezonia

Please disregard differing stats comment. This is not the case.

comment:2 Changed 8 years ago by bdezonia

Now on 4308 and the histogram command is nonfunctional. It displays a white RGB image with no UI elements. Tracking in with debugger shows IJ1 & IJ2 running the same code in the plugin. Somehow IJ2 is not hatching UI elements or updating displayed pixels (though actual pixel values are changed).

comment:3 Changed 8 years ago by bdezonia

Fully functional IJ1 histogram plugin support is not currently possible. Filed as a new ticket: #865.

For this ticket determine why histogram image is now all white. Tested with alpha5 and it was showing a black and white image of blob's histogram when blobs loaded.

comment:4 Changed 8 years ago by bdezonia

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

In 6263f51f04d11eaba2fe1777ddfe7fabb5f03e10 fixed a bug in Harmonizer. Optimization was in place that failed to harmonize data in rare instances. Removed optimization.

comment:5 Changed 8 years ago by curtis

See also #865.

Note: See TracTickets for help on using tickets.