Ticket #1374 (closed defect: fixed)

Opened 7 years ago

Last modified 7 years ago

Image :: Duplicate does not always work

Reported by: bdezonia Owned by: bdezonia
Priority: major Milestone: imagej2-b4-plugins
Component: Core Version:
Severity: serious Keywords:
Cc: Blocked By:
Blocking: #1345

Description

After putting in place the new SamplerService and a revamped Duplicate plugin some images will not duplicate. For 75% of the sample images they duplicate immediately. But when run on the following images nothing happens: embryos, organ of corti, t1 head, confocal, fly brain.

All of those images are 3d or more. But there are plenty of 3d images that DO duplicate too. And there are plenty of multichannel images that duplicate fine too (like 5 channel neuron). The images that fail are a mix between 3d and 4d, a mix between 8 and 16 bit, and channels ranging from 2-4. Very curious.

Note that running the debugger with no breakpoints enabled allows at least organ of corti to load. So this looks like some kind of race condition.

Change History

comment:1 Changed 7 years ago by bdezonia

  • Blocking 1345 added

comment:2 Changed 7 years ago by bdezonia

testing a different day and failures are: fly brain, mitosis, organ of corti (sometimes), and t1 head.

comment:3 Changed 7 years ago by bdezonia

FIxed by commit cdc664a324219447eb6fc47e431458afa561740e

Could not ImgPlus::initializeColorTables() since I was passing a very large number for plane count.

Note that code was stuck in Imglib. This issue is similar to #802

comment:4 Changed 7 years ago by bdezonia

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed
Note: See TracTickets for help on using tickets.